AcasăNewsLiber la eutanasierea maidanezilor. Legea cainilor fara stapan, adoptata in Parlament!

Liber la eutanasierea maidanezilor. Legea cainilor fara stapan, adoptata in Parlament!

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 168 de voturi „pentru”, 111 voturi „impotriva” si 14 abtineri, Legea privind cainii comunitari, ce va permite eutanasierea maidanezilor.

Legea a fost adoptata dupa mai multe saptamani de amanari. Viceliderul grupului PSD Aura Vasile a propus si de aceasta data retrimiterea proiectului la comisie, insa propunerea a fost respinsa prin vot de catre plen.

Camera Deputatilor este forul decizional in privinta acestui act normativ ce va permite eutanasierea cainilor fara stapan, dupa ce fiecare primarie in parte se va consulta cu cetatenii din localitate si va decide exterminarea maidanezilor.

author avatar
Ciprian Purice
242 afisari

4 COMENTARII

  1. Platim taxe si impozite, suntem furati, umiliti si batjocoriti fara cel mai elementar bun simt! Acum, ce urmeaza? Masacrul in masa a celui mai sincer prieten al omului! Cu banii nostri este exterminat animalul devotat omului pana la sacrificiul suprem. Care este cel mai periculos animal? Cat de departe sunt de adevar daca personal consider ca acesta este „OMUL”…(ucide dezinvolt si nu de foame, si nici din autoaparare, doar din placere sadica). De ce nu se fac adaposturi din sumele enorme de care ma deposedeaza statul roman?Din punctul meu de vedere este tot un „holocaust”, (” Holocaust – Uciderea sistematica organizata de stat a milioane de evrei si alte grupuri (Roma si Sinti, homosexuali, polonezi, martori ai lui Jehovah, etc.) de catre nazisti si aliatii lor in timpul celui de-al doilea razboi mondial …”). Cei care ucideau oameni fara pic de sensibilitate se numeau „nazisti”, cei care ucid cainii cum se numesc?Cei care ne ucid incet si sigur (fac aluzie la situatia economica, sistemul sanitar…si toate situatiile cu care ne confruntam zilnic), cei care decid in numele nostru, cum se numesc? Votatii oameni buni chiar daca ei nu ne diferentiaza de cainii comunitari…

    • D-na Cristina; mai lasane cu umanitatea ta ,si cu caiinii tai. Cand ai sa fii muscata de javrele astea ,atunci sa vad ce mai ai de zis.Vrem sa fim civilizati, dar mergem la ora 5.dimineata la gara s-au la autogara cu batul in mana, ca ne musca javrele printre blocuri. Eu sunt de acord cu EUTANASIEREA, sa nu mai ramana picior de caine in Giurgiu.

  2. CE PRETENTII SA AI DE LA OAMENI ; ASTIA L-AU RASTIGNIT SI PE ISUS CHRISTOS! Ei abia asteapta sa faca rau au ceva diavolesc in ei .Cand au fost intrebate multimile daca sa-l rastigneasca pe Isus toate javrele de oameni au aclamat, au fost de accord. DECI CE PRETENTII SA AI DE LA ASTIA???!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger