AcasăNewsLiber la distractie in spatele gratiilor: Detinutii din Venezuela si-au deschis discoteca...

Liber la distractie in spatele gratiilor: Detinutii din Venezuela si-au deschis discoteca in inchisoare!

Cine spune ca daca sunt in spatele gratiilor nu au idei cand e vorba de distractie? Mai multi detinuti aflati intr-o inchisoare de pe Insula Margarita din Venezuela si-au deschis discoteca in spatele gratiilor.

Discoteca are conditii una si una, de n-ai zice ca e intr-un penitenciar, se lauda detinutii. E dotata cu un sistem audio si de lumini de ultima generatie, aer conditionat un spatiu care poate primi nu mai putin de 600 de persoane cu chef de dans si voie buna si, poate ce-i mai important, intrarea e gratuita! Inaugurarea discotecii din spatele gratiilor a avut loc recent, iar la petrecere au fost invitate si rudele celor aflati in penitenciarul de pe Insula Margarita, scrie presa franceza.

Momentul cel mai asteptat al primei seri in care a functionat discoteca din inchisoarea San Antonio a fost cel de striptease. Mai multe domnisoare si-au facut aparitia si au incins atmosfera si privirile celor aflati in incinta penitenciarului.

Oficialii spera ca astfel de activitati sa reduca violentele in randul detinutilor aflati in penitenciarele venezuelene, care si asa se confrunta cu mari probleme de infrastructura, dat fiind ca numarul detinutilor este cu mult mai mare fata de spatiile existente in inchisorile din aceasta tara.

(foto: venezolanospty.com)
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger