AcasăNewsLia Savonea, încolțită din toate părțile

Lia Savonea, încolțită din toate părțile

Membrii CSM care au absentat, dar au luat bani pentru ședințe, își hărțuiesc șefa

Consiliul Superior al Magistraturii devine o adevărată arenă de luptă. Ținta principală este președinta CSM, Lia Savonea, și Secția de Invetigare a Infracțiunilor din Justiție,  care, în opinia multor procurori și judecători, nu ar trebui să existe cu Adina Florea în frunte. Procuroarea din Constanța este cea de care le dă fiori tot mai multor magistrați. Miza constă în datele și dosarele pe care SIIJ le are pe masă și ”scheletele din dulap” pe care le au lucrătorii din Justiție.

Membrii CSM care au absentat dar au luat bani pentru ședințe își hărțuiesc șefa

Astfel, pentru a ascunde sub preș neregulile din sistem cu protocoale ascunse și ”culoare în instanțe”, cu ”plicuri galbene” care conțineau în anumite procese sentințele deja redactate, cei din CSM îi vor acum capul șefei lor, Lia Savonea. Nu mai departe de ieri, șapte membri CSM au cerut revocarea acesteia de la conducerea CSM, invocând modul defectuos în care șefa CSM îşi exercită atribuţiile. Asta se întâmpla, amintim, la două zile după ce Ana Birchall, ministrul suspendat din funcție, dar încă pe post cu ajutorului președintelui Iohannis, s-a certat cu Savonea. Cei 7 magistrați au susținut că șefa CSM a avut un comportament inadecvat faţă de majoritatea membrilor Consiliului, ”bazat pe o comunicare total deficitară, precum şi pe încurajarea şi tolerarea unor atitudini agresive din partea unor alţi membri”. Concret, Savonea le-a reproșat colegilor că au chiulit de 7 ori de la ședințele plenului pentru ca Adina Florea să nu fie numită pe postul pe care l-a câștigat, prin concurs, dar că au încasat banii pentru acele zile.

author avatar
Ramona Feraru
1.178 afisari

2 COMENTARII

  1. Stapanii Coloniei isi vad desfiintata mafia din magistratura si judecatorii,formata cu greu in ultimii 29 de ani,prin care luau masuri de condamnare a politicienilor ce nu mai erau de acord in totalitate cu o crunta exploatare a slugilor din fosta tara.Asa zisa lupta anticoruptie se vede in toata splendoarea ca este o definitie prin care ne manipuleaza ca sa fim orbi la hotiile ce vin din exterior indeplinite cu ajutorul slugilor din interior.Cata lupta au dus stapanii ca se sa opreasca incercarile de crestere ale nivelului de trai din tara,au reusit cu prea multe cozi de topor angajate pe multi arginti extrasi tot de la noi.

  2. ramona ferraru e o ziarista haștag rezist pripășita la National! Vezi fă ramono ca poti mîzgăli la -Adevarul,Capital,EVZ,Mediafax,Stiri pe surse,Romania (ne)Libera,Libertatea,Click,G4Media, știrile sri-Dogioiu,etc. Nu ne mai stresa pe aici cu propaganda ta jegoasă neomarxista,stalinista!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger