AcasăNewsLes Paul este celebrat de google! Un nou logo si doodle...

Les Paul este celebrat de google! Un nou logo si doodle interactiv

Les Paul ar fi implinit 96 ani! Google isi modifica logo-ul si creaza un doodle particularizat  pentru a celebra aceasta zi. Les Paul a fost un celebru chitarist american si inventator. S-a nascut la Lester Polfuss la data de June 9 1915.

Les Paul s-a remarcat prin inventarea si brevetarea anumitor subansamble pentru chitarile electrice, dar si prin prestarile sale excelente din muzica blues si rock’n’roll. Les Paul a reusit sa faca generatii intregi de chitaristi, sa devina guitar heros, datorita inventiei sale din anul 1940, si anume a chitarii electrice Paul’s design – denumita The Log.

Les Paul a promovat aceasta chitara sub Brandul Gibson abia in anul 1946.  Datorita acestei inventii lui Les Paul, a fost posibil crearea unor  noi stiluri muzicale, ca rock’n’roll si blues.

Google celebreaza aceasta zi prin crearea unui logo si doodle particularizat. Logoul si doodle-ul google este unul din numeroasele logo-uri create de compania Google Inc. dealungul anilor, dar cel pentru Les Paul este cel mai complex si interactiv de pana acum. Internauti pot creea si inregistra muzica folosind doodles-ul afisat pe prima pagina a motorului de cautare.

[youtube]AP7qI5RVtxw[/youtube]

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
423 afisari

1 COMENTARIU

  1. Logoul Google cu ghitara la care se poate canta mi s-a parut incantator!Mi-ar placea sa fie permanent!Este extrem de reusit…Felicitari celor care l-au conceput!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger