AcasăNewsLeopardul liberal si-a vopsit gardul in verde

Leopardul liberal si-a vopsit gardul in verde

Verdele baga-n boli clasa politica. Dupa ce isteria provocata de violet i-a facut de rasul lumii, politicienii se bat acum sa se inverzeasca unul mai tare decat altul.

Gardul sediului central al PNL (cel din Bulevardul Aviatorilor nr. 86) a fost vopsit, ieri dimineata, intr-un verde inchis, chiar inainte de sedinta saptamanala a BPC. Eveniment care a trecut neobservat de liderii liberali, dar a sarit in schimb in ochii soferilor care i-au adus la sediu. “Trebuia vopsit in galben. Verde e la zdrentele alea” a comentat, total nemultumit, unul dintre soferi. Cu gandul la “zdrentele” din PDL, acesta a ignorat ca si inainte de primenire gardul liberal era tot verde, o nuanta mai stearsa insa.

Cum nu numai gardul a fost reimprospatat, ci si curtea interioara, reamenajata cu plante (verzi!) si o mini fantana, reiese ca si acestea ar trebui sa fie vopsite in galben, pentru a fi pe placul fanilor PNL. Cum niciunul dintre partide nu are cu ce programe sa se laude, razboiul culorilor va continua pana la alegeri. Dupa, indiferent de rezultat, cetatenii vor descoperi o data in plus ca afara-i vopsit gardul si inauntru-i leopardul.

author avatar
Simona Badulescu
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger