AcasăNewsLeo de la Strehaia, în stare gravă, după un AVC suferit în...

Leo de la Strehaia, în stare gravă, după un AVC suferit în penitenciar. Familia acestuia face apel la rugăciuni: „Să vă rugați pentru el!”

(sursa foto: bzi.ro)

Momente de cumpănă pentru Leo de la Strehaia și familia lui. Apropiații bărbatului fac apel la oameni, cerându-le să se roage pentru el, ca să depășească problema de sănătate gravă cu care se confruntă.

Totul după ce Leo de la Strehaia a suferit un AVC (accident vascular cerebral) în penitenciar, ajungând la spital în stare critică, potrivit romaniatv.net.

Mama acestuia își strigă disperarea: „Au zis medicii că e grav”

Mama celui cunoscut drept Leo de la Strehaia a dat detalii despre starea acestuia, cerându-le, totodată, oamenilor sa se roage pentru fiul ei. „Sunt amărâtă, vai de capul meu. Să vă rugați pentru copilul meu! Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav. Să vă rugați pentru el! El a făcut bine la toată lumea! El are și alte probleme de sănătate!”, sună mesajul mamei lui Leo de la Strehaia, transmis pe YouTube.

În luna septembrie a anului trecut, Leo de la Strehaia a fost condamnat la închisoare cu executare, fiind acuzat de evaziune fiscală, conform aceleiași surse. Bărbatul – pe numele său real Ion Stelică Mihai – a fost condamnat la doi ani şi 6 luni închisoare cu executare.

Citiți și: Leo de la Strehaia, săltat de polițiști, după ce a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare. A prejudiciat statul cu 3 mil. euro

Sute de monede din aur, îngropate în curţile rudelor lui Leo de la Strehaia. Descinderi ale mascaților

author avatar
Andrei Coman
396 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger