AcasăLenjerie de lux realizata din aur de 24 de carate

Lenjerie de lux realizata din aur de 24 de carate

Aurul innobileaza orice femeie

Pretioasa colectie este inspirata de cele mai puternice femei din istorie, de la Cleopatra si Maria Antoaneta, pana la tarina Alexandra.

Aurul innobileaza orice femeie

Linia Rococo Dessous, creata de Breanna Lee, fostul designer al casei Victoria’s Secret, include sutiene aurite, lenjerie de corp si camasi sexy de noapte, toate lucrate cu fir de aur ce provine de la o fabrica elvetiana. Cea mai stralucitoare si, fara indoiala, valoroasa lenjerie intima din lume a fost lansata la Monaco, in cadrul evenimentului The Top Marques 2013.

Sutien, delicat si sofisticat

Asistenta a fost surprinsa cu o colectie de lenjerie facuta exclusiv din fir de aur de 24 de karate, care a fost inventat si pantentat in Elvetia in 2011. Cel mai ieftin set de acest gen costa 1.900 de euro, insa preturile pot atinge si 4.900 de euro, daca doritorii vor modele incrustate cu perle sau diamante. Piesele de lenjerie sunt confectionate manual la New York, iar broderiile sunt realizate de Bischoff Textil. Colectia a fost inspirata de viata femeilor din lumea regala, precum Cleopatra, Marie Antoinette sau tarina Alexandra. Fiecare dintre seturile de lenjerie poarta numele femeii care a inspirat-o.

Seturile pot ajunge pana la 4.900 de euro
author avatar
Manuela Golea
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger