AcasăNewsLenjerie de corp pentru femei la modă și confortabilă - cum să...

Lenjerie de corp pentru femei la modă și confortabilă – cum să alegi lenjeria de corp în funcție de ocazie?

Lenjerie de corp pentru femei la modă și confortabilă - cum să alegi lenjeria de corp în funcție de ocazie?

Fără doar şi poate selectarea lenjeriei nu este o sarcină atât de simplă pecum pare. De aceste articole vestimentare depind starea de confort dar şi modul în care te simţi şi cum te exprimi.

În rândurile următoare ne-am propus să descoperim cum trebuie aleasă corect lenjeria de corp în funcţie de ocazie, de evenimente.

Pentru că vorbim de lenjerie, vorbim de contact direct cu pielea aşa că înainte ne-am propus să vedem cum trebuie selectata lenjeria. Magazinul online, ANSWEAR.ro,  preferat este alături de tine cu selecții speciale, așa ca nu ezita sa le analizezi.

Calitatea contează!

Lenjeria intra în contact cu cele mai intime zone ale corpului, deci este important să fie de calitate. Materiale naturale sunt preferate în detrimentul celor sintetice, în special când vorbim de purtări lungi.  Lenjeria vaporoasă, realizată din materiale prețioase este potrivită pentru sezonul cald. Un alt aspect important când alegem lenjeria este dimensiunea. Este important să alegem lenjeria în funcţie de conformaţie şi dimensiuni. Articolele prea mici pot produce iritaţii, mâncărimi şi chiar disconfort. Dacă vorbim de branduri şi preferințe, cu siguranţă lucrurile sunt personale!

Lenjerie preţioasă pentru momentele când vrei să te răsfeţi

Alege lenjerie din bumbac pentru activitățile sportive

Când vorbim de lenjerie şi sport lucrurile sunt delicate. Dacă în partea superioară poți alege bustiere realizate din materiale speciale ce susțin coloana şi sânii, în partea inferioară este important să selectezi lenjerie din bumbac. Acest material este prietenos cu zona intimă, şi este potrivit chiar şi în condiții de transpirație excesivă. Legat de forma şi croi, lucrurile sunt diferite. Aici trebuie să te lași îndrumată de preferințele personale. Poate iubești lenjeria tanga, sau chiloţii cu croi simplu şi bandă lată. Dacă te simți bine în boxeri nu ezita să îi porți chiar şi în timpul antrenamentelor. Când spui sport, spui confort şi stare de bine, deci nu ezista să poţi piesele care îţi conferă această senzație.

Selectează piese fără cusături pentru ţinutele festive

Dacă vorbim de țintue ceremoniale, clar spunem slipuri, piese modelatoare şi lenjerie fără cusur. Lenjeria, în astfel de situaţii  nu trebuie să se  observe, nu trebuie să se simtă! Alege lenjerie modelatoare, chiloţi sau sutiene minimaliști, fără modele, fără cusături ostentative. Aici sunt discuţii complexe şi legat de culoare. Poți selecta lenjerie nude, care îmbracă perfect trupul sau o culoare asemănătoare cu ţinuta. Cu siguranța, dacă porți o rochie albă din materiale vaporoase, nu îţi vei alege lenjerie neagră sau roşie pe dedesubt. Nu vrei să ştirbeşti farmecul aceleia cu lenjerie aleasă neinspirat.

Lenjerie preţioasă pentru momentele când vrei să te răsfeţi

Cu siguranţă îţi place textura delicată a dantelei, a materialelor transparente, fine şi vrei să le porţi cu orice ocazie. Fii curajoasă şi poartă lenjerie preţioasă cu orice ocazia. Când te simţi bine şi vrei să o arăți sau pur şi simplu că îţi face ziua mai  confortabilă.

Poartă lenjerie prețioasă, chiloți tanga şi sutiene transparente pentru că le iubești, poartă-le cu rochi subțiri, cu bluze din bumbac, cu fuste din piele sau cu salopete lungi.

Este clar, lenjeria de corp este importantă, aşa că este recomandat să îi acorzi toată atenţia când o alegi.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger