AcasăNewsLenin era homosexual!

Lenin era homosexual!

Cotidianul bulgar “Trud” a publicat, recent, un articol senzational despre viata amoroasa a liderului revolutiei bolsevice, Vladimir Ilici Lenin. Conform unor documente din arhiva KGB, Lenin era homosexual.

Vladimir Ilici Lenin era un zeu in viata pentru revolutionarii bolsevici

Cunoscutul doctor in istorie Boris Sokolov, autorul Cartii negre a comunismului, a cercetat mult timp prin arhivele KGB si, printre altele, a gasit niste scrisori clasificate ca secrete pe baza carora ca Lenin a fost homosexual. Iubitul lui a fost un important lider marxist, pe nume Grigore Zinoviev.

Aventuri la coliba

Exista documente care prezinta faptul ca Lenin isi petrecea timpul liber cu acest Zinoviev, intr-o coliba izolata, unde printre altele inotau, pescuiau, faceau plaja. Intr-o scrisoare care incepe cu draga Vovo, Zinoviev ii scrie lui Lenin despre tristetea sa, despre faptul ca nu l-a mai mangaiat nimeni ca el. Il asigura in continuare ca nu s-a atins de vreun barbat sau femeie, in lipsa sa… De asemenea, il informeaza ca a pregatit un locas izolat, numai bun pentru dragostea lor. In incheiere ii spune ca il saruta pe fundul sau marxist si il califica ca fiind “un mare jucaus”.

“Nerusinarea voastra nu se mai poate rabda”

In 1918, Zinoviev, devine mai explicit si ii reproseaza legatura cu Nadejda, sotia lui Lenin si-i aminteste faptul ca aceasta i-a surprins in fapt, la Geneva. Intre Nadejda si Lenin, pentru binele marxismului, a existat un pact prin care ea nu trebuia sa divulge nimic. Mai tarziu, in1922, cand Lenin era grav bolnav, Nadejda ii scrie lui Zinoviev si il someaza sa-l lase in pace pe Vladimir Ilici cu dorintele sale sexuale. Nadejda scrie: “nerusinarea voastra nu se mai poate rabda”. La finele anilor 30, din dispozitia lui Stalin, Zinoviev este executat, iar scrisorile sunt luate de catre KGB.

author avatar
Catalin Dumitrescu
2.924 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger