AcasăNews Legile urbane devin din ce in ce mai ciudat

Legile urbane devin din ce in ce mai ciudat

Primarul Volodymyr Saldo vrea ca proprietarii de caini si pisici sa-si potoleasca animalele noaptea

Orasul Kherson, cu putin peste 320.000 de locuitori, a interzis latratul si mieunatul intre orele 22 si 8 dimineata. Amenzile sunt substantiale. Interdictia se inscrie in „normele de mentinere a curateniei si ordinii” elaborate de primarie. Mai exact, de primarul Volodymyr Saldo.

 

Primarul Volodymyr Saldo vrea ca proprietarii de caini si pisici sa-si potoleasca animalele noaptea

De fapt, lista include toate animalele din oras, presupunandu-se ca toate au proprietar. Insa pentru cainii maidanezi, care sunt foarte activi noaptea, cine plateste? Cetatenii orasului n-au facut plangere cu privire la ciudata lege urbana, pentru ca nu s-au inregistrat inca amenzi. Care nu sunt tocmai de neglijat.

Proprietarii cainilor care latra noaptea vor plati 84 de euro, iar proprietarii pisicilor, 73 de euro, ca deranjeaza mai putin. Pe la periferii, se mai gaseste si cate o vaca, un porc, dar acestea nu prezinta pericol. Daca sunt bine hranite, noaptea dorm.

Probabil ca bugetul primariei va „inflori” primavara si toamna, cand motanii ghiorlaie noaptea ca apucatii, fiind in calduri, iar haitele de caini se incaiera cu schelalaieli din acelasi motiv!

 

 

author avatar
Adina Mutar
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger