AcasăNewsLegile, trecute prin adoptare tacita

Legile, trecute prin adoptare tacita

In timp ce deputatii nu mai misca nimic, senatorii macar mimeaza interes pentru procesul legislativ

In comparatie cu deputatii care ard gazul de pomana, senatorii se lauda ca muncesc de dau in branci. Realitatea la zi ii contrazice, multe legi fiind adoptate tacit.

In timp ce deputatii nu mai misca nimic, senatorii macar mimeaza interes pentru procesul legislativ

Nu mai departe de ieri, Opozitia si-a vazut visul cu ochii. Propunera USL de modificare a Codului Muncii a fost adoptatade Senat, evident, prin procedura tacita. Culmea, anunutul formal, trecut ieri pe ordinea de zi, i-a surprins chiar si pe initiatori, dovada in acest sens fiind si faptul ca liberalii si pesedistii nu s-au repezit, asa cum obisnuiesc, sa-si anunte victoria. Inspirati de isprava uselistilor, democrat-liberalii s-au gandit ca nu ar fi rau ca si controversata lege a asistentei sociale, pe care se tot chinuie sa o voteze de cand a inceput sesiunea, sa treaca tot prin adoptare tacita. Varianta a fost luata dupa ce legea cu pricina a fost mutata, ieri, de opozitie, de la punctul cinci al ordinii de zi la punctul 54.

„Nu este nevoie de asumarea raspunderii. Opozitia a facut ca pana acum sa se piarda aproape patru saptamani, au mai ramas patru si Legea asistentei sociale va trece tacit si se va duce la Camera Deputatilor”, a explicat liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger