AcasăNewsLegendarul Silviu Lung, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Legendarul Silviu Lung, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Procurorii au decis, marti, trimiterea in judecata a legendarului Silviu Lung, fostul mare fotbalist roman.

Silviu Lung este acuzat de ucidere din culpa dupa ce, in ianuarie anul trecut, a provocat un accident de circulatie in urma caruia si-a pierdut viata un barbat.

Lung nu a adaptat viteza la conditiile de trafic, a fortat o depasire, a pierdut controlul volanului, iar masina pe care o conducea s-a izbit violent de un alt autoturism care circula regulamentar.

Celalalt sofer implicat in accident a incetat din viata, iar cei doi copii ai sai, pe care tocmai ii luase de la scoala, au fost grav raniti si au avut nevoie de multe zile pentru recuperare.

Silviu Lung risca pana la cinci ani de inchisoare, iar sotia victimei il acuza ca nu a mai dat niciun semn de viata. In plus, femeia se plange ca trebuie sa-i creasca pe cei doi copii, raniti in accident, doar cu alocatiile acestora.

Silviu Lung (58 de ani) a evoluat ca portar la cluburi precum Universitatea Craiova, Steaua Bucuresti si CD Logrones (Steaua) si a adunat 77 de selectii in echipa nationala a Romaniei. A fost considerat cel mai bun fotbalist roman in 1984, a participat la Campionatul European din 1984 si la Campionatul Mondial din 1990 si a castigat numeroase trofee pe plan intern, inclusiv trei titluri de campion al Romaniei (doua cu Universitatea Craiova si unul cu Steaua Bucuresti). A evoluat si celebra finala de Cupa Campionilor Europeni pierduta de Steaua, in 1989, 0-4 cu AC Milan.

author avatar
Cristi Ionita
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger