AcasăNewsLegendarul Osvaldo Ardiles, transportat de urgenta la spital

Legendarul Osvaldo Ardiles, transportat de urgenta la spital

Osvaldo Ardiles, legendarul mijlocas argentinian care facea furori inainte de Maradona si Messi, a fost transportat de urgenta la spital.

Ardiles (61 de ani) a fost implicat, luni, intr-un accident de circulatie petrecut in Insulele Falkland. Ardiles era la volanul masinii personale, in momentul in care s-a ciocnit cu o alta masina ce venea din sens invers.

Ardiles se afla in masina impreuna cu Ricky Villa, conationalul sau si fostul sau coechipier de la Tottenham Hotspur. Cei doi filmau un documentar in Insulele Falkland.

Mijlocasul argentinian a fost transportat de urgenta la spital, fiind suspect de fractura craniana. Fostul fotbalist a fost tinut o noapte sub supraveghere, iar fata lui Ardiles a precizat rana suferita nu ii pune viata in pericol.

Osvaldo Ardiles facea senzatie pe terenul de fotbal inainte de Maradona si Messi. Este singurul fotbalist argentinian in TOP 100 cei mai mari fotbalisti care au evoluat vreodata in campionatul Angliei si a fost unul dintre personajele cheie la Campionatul Mondial din 1978, cand Argentina a castigat trofeul pus in joc.

A evoluat pentru Tottenham Hotspur, Paris Saint Germain sau Blackburn Rovers, incheindu-si cariera in 1991, la 39 de ani, cand juca pentru Swindon Town. A marcat opt goluri in 52 de selectii la nationala Argentinei si a antrenat echipe dintre cele mai diverse pentru Tottenham Hotspur, Newcastle United, Chivas Guadalajara, Shimizu S-Pulse, Croatia Zagreb, Al Ittihad sau Beitar Ierusalim.

author avatar
Cristi Ionita
695 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger