AcasăNewsLegea pumnului: Profesor batut in fata clasei de rudele unui elev! VIDEO

Legea pumnului: Profesor batut in fata clasei de rudele unui elev! VIDEO

Un profesor de muzica din Focsani a fost batut de doi barbati, chiar in clasa, de fata cu elevii care au privit ingroziti intreaga scena. Dascalul a ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

Rudele unui baiat, elev in clasa a V a, agresat de profesorul de muzica al Scolii Generale nr. 7 din Focsani, au gasit de cuviinta sa-si faca dreptate cu pumnul. Doi barbati au intrat in sala de curs, ignorand complet faptul ca in clasa mai erau inca 20 de elevi, si au inceput sa dea in dascal.

Incidentul a avut loc dupa ce doi elevi, frate si sora, au fost dati afara de la ore. Fata a strans si lucrurile baiatului care „a fost lovit” de profesor, dupa care au apelat la ajutorul fratelui mai mare ca sa „rezolve treaba”.

Martorii spun ca incidentul s-a petrecut in jurul orei 16:00, la ultimul curs al elevilor. „Profesorul Mircea Ianchievici a fost snopit in bataie, calcat in picioare si tarat in clasa de fratele unui copil in clasa a V-a, care tocmai fusese eliminat pentru indisciplina, in timp ce 20 de elevi asistau ingroziti”

Incidentul nu s-a incheiat in sala de curs, camerele de supraveghere amplasate pe holurile scolii au surprins momentul in care dascalul fuge din clasa, dupa ce a fost batut de rudele elevilor.

[youtube]Qaq52VnA5FE[/youtube]

author avatar
Alina Costache
451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger