AcasăNewsLegea offshore a trecut de Parlament

Legea offshore a trecut de Parlament

Ajunsa din nou in atentia alesilor neamului, dupa ce presedintele Iohannis a solicitat, in vara, reexaminarea acestui act normativ, legea ce reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra a trecut, miercuri, de votul deputatilor.

Astfel, legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore a fost adoptata de Camera Deputatilor – in calitate de for decizional – cu 170 de voturi „pentru”, 3 „impotriva” si o abtinere.

Actul normativ trimis la reexaminare fusese adoptat in Senat pe 24 septembrie.

sursa foto: Facebook

129 afisari

1 COMENTARIU

  1. Trebuia o lege a redevenței bunului romanesc. Sa muncesti pământu straine daca il cumperi nu sa cresti canabis pe el ca stramosii nu se drogau. Sa plătești apa minerala sarea petrolul sau gazul romanesc. Sa ai de ajutor de sanatate de scut de prostie. Femeile sa fie legate de țară nu de produs. Taxe de 100% in anul 100 al existentei romanesti pe inteligenta/export. Orice expat sa se crestineze inainte de a se plimba liber pe glie contra sold. Uite capital.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger