AcasăNewsLegea Lustratiei, “purificata” ad-hoc pentru utecistul Ungureanu

Legea Lustratiei, “purificata” ad-hoc pentru utecistul Ungureanu

Scoasa la lumina cu scopul de a-i tenta pe liberali sa revina in plen, Legea lustratiei era gata-gata sa-l trimita acasa pe premierul Ungureanu, la nici o luna de la investire.

Doar sansa a facut ca Razvan Ungureanu sa scape cu obrazul curat

Propusa si sutinuta de PNL si PDL in 2006, pe ultima suta de metri a Aliantei DA, legea a fost sanctionata de Curtea Constitutionala. De atunci zace in sertarele Parlamentului, de unde PDL a scos-o acum pentru a-i momi pe liberali sa lase greva si sa revina la lucru. Strategia a esuat, dar nu inainte ca pedelistii sa fie pe punctul de a-l lustra pe Razvan Ungureanu, premierul proaspat inscaunat. De la care democratii asteapta si izbavirea electorala de pacate. Cine s-a prins primul ca Ungureanu, fost utecist “cu fonctie”, pica sub incidenta legii, nu se stie. Cert este ca parlamentarii din Comisia pentru drepturile omului au fost somati, ieri dimineata, sa se prezinte de urgenta la Comisia juridica, unde Legea lustratiei trebuia musai amendata. Nu in sensul observatiilor facute de CCR, ci in vederea eliminarii articolului referitor la includerea fostilor utecisti pe lista neagra. Tinta atinsa in final prin adoptarea amendamentului depus in acest sens de deputatul PDL Mircea Toader.

UDMR si PDL si-au dat mana sa o scoata pe Monica Macovei pe tusa

Monica Macovei isi plateste intransigenta cu viitorul ei politic

Odata dres cum trebuie textul, legea a primit raport favorabil si a ajuns in plen. Unde UDMR a tinut insa mortis sa-i plateasca Monicai Macovei politele stranse, mai ales in “contul” ANI.  Ca urmare, deputatul UDMR Mate Andras Levente a cerut includerea procurorilor comunisti in randul persoanelor „lustrabile”. Amendament votat de majoritatea Camerei, ceea ce inseamna ca si pedelistii au vrut sa scape de Monica Macovei. Onesti, cativa democrati au recunoscut, ulterior, ca au marsat bucurosi la “pensionarea” fortata a fostului ministru al Justitiei, dupa ce aceasta a calcat prea multi pedelisti pe bombeu.

La Palatul Victoria se plange dupa Boc

Conform informatiilor scapate dincolo de zidurile Guvernului, Razvan Ungureanu este pus pe o asemenea austeritate incat Emil Boc pare acum un tip de-a dreptul generos.

Ministrilor Nazare si Petrescu li s-a cerut sa se concentreze pe proiecte vizibile

Concret, Ungureanu nu numai ca a taiat din start gustarica pregatita ministrilor la fiecare sedinta de guvern, dar i-a si avertizat pe acestia ca nu mai au de ce sa se deplaseze atat in strainatate, au destule de facut pe acasa. Iar ca sa se asigure ca asa stau lucrurile, le-a comunicat ca orice deplasare trebuie sa-i fie anuntata cu o saptamana inainte, pentru a decide el ce si cum.

Cristian Petrescu

Cel mai prost au picat sefii de la Turism si Transporturi, Cristian Petrescu si Alexandru Nazare, pe care Ungureanu i-a bruftuluit rau, acuzandu-i ca nu sunt in stare sa-si “prioritizeze” corect investitiile si sa tina fondurile ministerelor in frau. “Dati-va singuri demisia, ca sa nu va demit eu in mai putin de o luna”, a conchis neiertator premierul, pentru cazul in care cei doi nu ar putea remedia, repede, lucrurile la cele doua ministere.

[poll id=”208″]

author avatar
Simona Badulescu
560 afisari

3 COMENTARII

  1. Utecistul ,,Ungureanu,, O spalatura -o latura plimbata prin canale- Un rezidiu utc.Actualmente un linge c-u-r murdar de c-a-c-a-t. Sclavul si scursura lui Basescu. Om facut sa linga f-e-c-a-l-e

  2. Text inept, titlu de tabloid de canal! In primul rind exista art. 2 in care exista niste conditii pentru lustrare (incalcarea drepturilor omului etc), apoi, de fapt in primul rind, o lege nu poate actiona retroactiv, asa ca aia numiti isi vad de treaba! De aia ati ajuns la tiraje minime, existente doar pentru ca nu s-a descoperit stergatoare de geamuri mai bune decit ziarele! Penibil!

  3. Aceasta ilegala lege este data pentru a mai pacali inca odata Uniunea Europeana pentru a le arata o fata falsificata a criminalului international Traian Basescu , un individ care a transformat in ultima luna Romania intr-o tara a securistilor criminali PCR-isti.este timpil ca Uniunea Europeana sa s e intrebe pe cine a primit in U.E, Romania stat de drept, sau Romaia securistilor si spionilor teroristului international Traian Basesuc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger