AcasăNewsLegaturi primejdioase: Raycap-Enel

Legaturi primejdioase: Raycap-Enel

CEO Michalis Roussoglou si presedintele Costas Apostolidis, grecii de la carma Raycap

In timp ce investitiile promise in Romania sunt lasate de izbeliste, compania italiana Enel si-a gasit un nou partener de „joaca”, pe care l-a introdus discret pe piata din „Cizma”: Raycap, firma acuzata ca face bani cu brevete-fantoma.

CEO Michalis Roussoglou si presedintele Costas Apostolidis, grecii de la carma Raycap

Firma condusa de  CEO Michalis Roussoglou si presedintele Costas Apostolidis pare sa aiba lipici la banii institutiilor controlate de stat.

Fulvio Conti, CEO Enel, a preferat sa investeasa in niste „inventii Raycap” in loc sa modernizeze retelele din Romania

In timp ce in Romania este acuzata ca a escrocat Romtelecom si a pacalit Hidroelectrica cu un brevet-fantoma, Raycap a „invadat” SUA prin institutii-cheie de siguranta nationala (US Navy si compania de telecomunicatii AT&T), dar si vestul Europei, printr-o firma de calibru international: Enel-Italia.

Raycap a „invadat” si vestul Europei, prin firma Enel-Italia

Culmea, ca si Raycap, partenera ei de afaceri, Enel este acuzata ca a pacalit statul roman. Mai exact, este vorba despre investitiile promise la semnarea contractului cu reprezentantii Romaniei, de care Enel  a „uitat”. Considerand ca investitiile din Romania mai pot astepta, Enel a dat banii pe niste „inventii Raycap”.

Unii muncesc, Raycap culege roadele

Inventii realizate in conditii suspecte, daca tinem cont de „incidentul” de la Hidroelectrica, unde grecii au prezentat un proiect bazat pe un brevet ce apartinea, de fapt, unei firme din Franta. Mai nou, CEO Michalis Roussoglou si presedintele Costas Apostolidis se lauda cu o hidrocentrala ridicata pe spatele altora. Ei sunt acuzati ca pana si „cea mai mare realizare” a lor, hidrocentrala din Cipru, apartine unei alte companii. Este vorba despre firma Hydroplus, ce face parte din consortiul VINCI din Franta, ce detine brevetul inventiei revolutionare, de care Raycap de foloseste pentru a face milioane de euro.

author avatar
Dan Bratu
706 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger