AcasăNewsLegat la ochi la volan, ultimul challenge retard

Legat la ochi la volan, ultimul challenge retard

Daca o imiti pe Sandra Bullok si conduci...

Deseori filmele americane par o mama a prostilor mereu gravida. Dar viata bate filmul, au constatat cu groaza politistii americani.

Daca o imiti pe Sandra Bullok si conduci
se intampla asta

Dupa mai multe ”provocari” lansate pe Internet de-a lungul anilor, una mai stupida si mai periculoasa ca alta, rezerva de inconstienta a oamenilor pare nelimitata. Ultima dovada de prostie se cheama altminteri ”Bird Box Challenge”, un joc de tip provocare  pe Internet care incita la conducerea autovehiculelor cu ochii legati. Noua ”provocare” se inspira din recentul film ”Bird Box” distribuit pe platforma Netflix in care Sandra Bullok interpreteaza rolul unei mame cu doi copii (numiti Boy si Girl in film) care incearca sa ajunga la o tabara de supravietuire in jungla unei lumi post-apocaliptice unde cei care stau cu ochii deschisi sunt ucisi de forte misterioase. Asa ca o tanara de 17 ani din Utah, fana a filmului ”Bird Box”, a decis sa se suie la volan cu o palarie bine indesata pe ochi si sa conduca in orb pe strazile orasului Layton, la nord de Salt Lake City. Evident, nu a durat mult si a intrat pe contrasens unde a lovit o alta masina, inainte de a se opri intr-un stalp. Din fericire, nici o persoana nu a fost ranita in accident. Politia din Utah le-a cerut cetatenilor sa se abtina de la orice prostie similara. ”Este de neiertat sa faci un lucru atat de periculos pentru tine si pentru ceilalti participanti in trafic”, a declarat locotenentul Travis Lyman de la Politia din Layton, care a adaugat ca nu s-ar fi gandit in viata lui ca va trebui sa avertizeze oamenii sa nu conduca legati la ochi. Soferita va fi pusa insa sub acuzare pentru conduita periculoasa. Netflix si-a avertizat la randul lui clientii sa nu incerce sa imite nimic din ”Bird Box”.

author avatar
Tudor Borcea
469 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa presupunem ca ceasta Colonie ar avea o infrastructura rutiera comparabila cu cea de afara si ce daca.La noi ar fi aceleasi accidente multe cu decedati fara numar,cauzele le vedem in fiecare zi,chiar nu m-am gandit ca vor sofa legati la ochi,ca de alcool,droguri,prostie+cretinism feroce nu mai erau la moda.Am ajuns sa sofam cu ochii in patrusprezece si nici atunci nu ne putem feri de sinucigasi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger