AcasăNewsLegalizarea prostitutiei ne poate scapa de criticile americanilor

Legalizarea prostitutiei ne poate scapa de criticile americanilor

Legalizarea prostitutiei ne poate scapa de criticile americanilorLegalizarea prostitutiei ne poate scapa de criticile americanilor

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA, tara noastra este criticata ca nu face eforturi vizibile pentru reducerea cererii de acte sexuale ilegale. Remarca apare in contextul in care tema abordata este cea a traficului ilegal de persoane si a urmarilor nefaste ale acestui fenomen.

Legalizarea prostitutiei ne poate scapa de criticile americanilor
Legalizarea prostitutiei ne poate scapa de criticile americanilor

Analiza facuta de catre expertii americani prezinta eforturile facute de catre autoritatile romane, pentru combaterea traficului ilegal de persoane, dar in acelasi timp se arata si ca organizatiile non-guvernamentale nu sunt indeajuns sprijinite in lupta lor impotriva acestui tip de criminalitate.

Se mai vorbeste si despre erori grave, in care victimele unor astfel de abuzuri, care fusesera inregistrate ca persoane abuzate, au fost inchise, devenind din acuzatori, acuzati !

Daca aceste concluzii ar putea fi considerate ca si indreptatite, cea finala, prin care guvernul roman este acuzat si ca “nu a raportat actiuni specifice pentru reducerea cereri de acte sexuale comerciale”, este total nepotrivita.

In primul rand trebuie lamurit faptul ca textul se refera la actele sexuale neconsimtite, urmare a fortarii victimelor rapite, sau pacalite ca merg la munca si care ajung sa se prostitueze in beneficiul traficantilor de “carne vie”. Reducerea cererii cetatenilor straini, din Spania, Italia, Franta, sau Marea Britanie, unde acesti “negustori” de placeri isi duc de regula prada, nu poate fi influentata de catre statul roman. Faptul ca romancele sunt femei frumoase si ca reprezinta o atractie pentru vecinii nostri din Europa, reprezinta o realitate care nu poate fi controlata de catre autoritatile noastre. Este ca si cum s-ar spune ca autoritatile germane nu iau masuri suficiente pentru ca mafiotii sa nu mai dea comanda, hotilor de masini, pentru furtul de mercedes-uri si bmw-uri, pe care sa le vanda doritorilor de masini de lux ieftine.

Se poate lupta pentru demascarea si intimidarea retelelor de traficanti de femei, sau de masini, dar nu si pentru reducerea numarului de clienti, din alte tari, dornici de chiplipiruri.

Poate solutia legalizarii prostitutiei ar reduce cererea de romance, pe pietele din vest si clientii europeni, care sunt admiratori ai femeilor noastre, ar putea prefera sa se deplaseze pana in Romania, folosind cursele ieftine charter, pentru a-si satisface apetitul sexual in conditii de siguranta si legalitate !

 

author avatar
Silviu Ionescu
777 afisari

2 COMENTARII

  1. Pare o solutie corecta. Am vazut in seara asta ca si ministrul muncii, Lazaroiu, are aceeasi opinie, adica aceea ca legalizarea prostitutiei ar putea reduce traficul de persoane.

  2. Nu stiu ce sa zic…depinde in ce conditii se legalizeaza prostitutia.in America nu este legalizata dupa cate stiu …dar poate ma insel.Daca legalizarea prostitutiei ar fi fost un lucru bun cred ca toate tarile ar fi dat o lege pentru asa ceva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger