AcasăNewsLectii pe eBay pentru Mugur Isarescu: 1 leu=14 dolari

Lectii pe eBay pentru Mugur Isarescu: 1 leu=14 dolari

Mugur Isarescu

In timp ce leul atinge zilnic praguri minime, un roman inventiv a gasit o solutie incredibila de a scoate profit de pe urma monedei nationale: vinde maruntisul din casa pe eBay.

Romanul le vinde colectionarilor fisicul cu 50 de fise de un ban in schimbul sumei de 6,99 $

Guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu si marii economisti ai tarii cauta solutii performante, apeleaza la tehnici culese de prin manuale si duc tratative la nivel inalt pentru a redresa moneda nationala, care este in cadere libera de ceva timp.

Barbatul a incasat 162 de lei pe 36 de bancnote de un leu

In tot acest timp, un tanar care vinde produse pe eBay de aproape patru ani a scos la licitatie… maruntisul pe care-l are prin casa.

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu s-ar putea inspira din „lectia” oferita de speculant

Nu este vorba de monede din Evul Mediu sau bancnote de la inceputul secolului trecut, ci de fise de un ban si hartii de un leu aflate in circulatie. El vinde fisicul cu 50 de monede de 1 ban la pretul de 6,99 $, adica ca leul cu aproape 14 dolari. Pentru colectionari, el are si bancnote de un leu, pe care le da cu 1,29 $. A vandut deja 36 de bancnote si se poate declara multumit de afacere, tinand cont de faptul ca a incasat 162 de lei pe cei 36 de lei vanduti. Afacerea s-ar putea sa fie una infloritoare, mai ales ca „produsele” pe care le scoate la licitatie tanarul se afla din belsug pe piata.

author avatar
Narcis Voica
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger