AcasăNewsLectii de citire, pictura si aritmetica pentru copii, pe smartphone

Lectii de citire, pictura si aritmetica pentru copii, pe smartphone

Printre aplicatiile educative pentru cei mici se numara Culori Regale, ABC Trenul Alfabet, Bobocii si Cifrele sau 123 Numere si Oi

Parintii pot descarca o serie de recomandari de aplicatii mobile utile copiilor, cu ajutorul carora cei mici pot sa coloreze, sa invete alfabetul sau sa numere.

Printre aplicatiile educative pentru cei mici se numara Culori Regale, ABC Trenul Alfabet, Bobocii si Cifrele sau 123 Numere si Oi

Din seria aplicatiilor pentru colorat fac parte Culorile Regale sau Petrecerea Culorilor, prin care cei mici au posibilitatea sa incerce o multime de combinatii de culori pe planse predefinite, fara grija ca le vor uza sau ca vor ramane fara modele. Expertii ThePhoneGeeks de la EuroGsm precizeaza ca un mare avantaj al acestor aplicatii este ca nu consuma multe resurse, motiv pentru care smartphone-urile sau tabletele nu vor fi secate rapid de energie. Kids Doodle se numara printre cele mai bune aplicatii Android de desenat, dedicate copiilor. Aplicatia, special conceputa pentru cei mici, este foarte usor de utilizat, acestia putand alege suportul pe care vor desena, fie hartie simpla, fie panza pentru pictura sau hartie de fotografie.  In plus, are numeroase culori neon si peste 18 instrumente de desen.

Abecedar si abac pe telefon

Parintii ii pot invata pe cei mici alfabetul direct de pe telefonul mobil, fiind disponibile o serie de aplicatii interactive pe care copiii le vor indragi din prima clipa. Spre exemplu, Fun ABC este o aplicatie romaneasca foarte usor de utilizat, cu o interfata prietenoasa, care include si exercitii pentru pronuntia fiecarei litere si a fiecarui cuvant aferent literelor din alfabet. Alte aplicatii educative prin care parintii ii pot ajuta pe cei mici sa invete sa citeasca sau sa numere sunt ABC Trenul Alfabet, Bobocii si Cifrele sau 123 Numere si Oi. Pentru parintii care vor sa ii obisnuiasca pe copii cu geometria, specialistii EuroGsm le recomanda aplicatia Cerc Triunghi Patrat.

Povesti pentru cei mici

Celor care prefera sa le citeasca povesti celor mici le este recomanda aplicatia Basme si povesti, unde copiii ii vor cunoaste pe Degetica, Ursul pacalit de vulpe, Capra cu trei iezi, Alba ca Zapada si multi altii. De asemenea, aplicatia Povesti pentru copii transforma povesti binecunoscute intr-o experienta captivanta, iar cei mici pot interactiona direct cu Vulpea si Corbul.

Sport cu mobilul in mana

O data cu venirea verii, copiii vor petrece tot mai mult timp in aer liber, iar cei mai activi dintre ei pot utiliza aplicatia SpecTrek Light, care  demonstreaza ca sportul este distractiv. Cei mici pot alerga dupa fantome virtuale generate cu ajutorul GPS-ului si a camerei foto. Jocul mai ofera statistici, premii, titluri si recorduri, dar si mult amuzament.

author avatar
Arpad Dobre
572 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger