AcasăNewsLe promitea asiaticilor, contra cost, vize de munca in Romania. A fost...

Le promitea asiaticilor, contra cost, vize de munca in Romania. A fost arestat preventiv!

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au dispus arestarea preventiva a lui Catalin Pop, acuzat de trafic de influenta in forma continuata.

Catalin Pop a ajuns pe mana procurorilor, dupa ce a incasat importante sume de bani de la Alexandru Pavlicheanu si de la cetateanul chinez Lu Jian You.

Catalin Pop le promisese celor doi ca in schimbul banilor, aproape 110.000 de euro, va interveni pe langa functionari publici competenti din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari pentru a obtine aproape o suta de vize de munca in Romania pentru cetateni asiatici.

Alaturi de Catalin Pop a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, Lu Jian You, cetatean chinez cu resedinta in Romania. Acesta este acuzat de cumparare de influenta in forma continuata.

In schimb, Alexandru Pavlicheanu este cercetat penal sub control judiciar. Acuzat de cumparare de influenta in forma continuata, Pavlicheanu trebuie sa respecte mai multe obligatii timp de cel putin 60 de zile. Procurorii l-au instiintat deja ca daca incalca regulile respective cu rea-credinta, risca sa ajunga in arest la domiciliu sau chiar in arest preventiv.

author avatar
Cristi Ionita
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger