AcasăNewsLazaroiu: USL va scadea in sondaje si se va rupe, iar in...

Lazaroiu: USL va scadea in sondaje si se va rupe, iar in 2013 vom avea o coalitie PDL-PSD

Sebastian Lazaroiu

Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential, crede ca USL va inregistra o scadere continua in sondaje si se va rupe inainte de alegeri. In 2013 la putere va fi o coalitie PSD-PDL, la care ar putea participa UNPR.

Sebastian Lazaroiu

„Eu am spus de cand s-a infiintat USL ca va fi foarte greu si daca nu chiar imposibil, pentru ca nu exista un precedent ca un partid sau alianta sa ia 50%. Acum, intrebarea este cat de incet sau cat de repede o sa mai scada. Daca o sa ajunga in iunie la mult sub 50%, in mod normal ar trebui sa se rupa alianta, pentru ca practic isi rateaza obiectivul pentru care s-a infiintat. Eu cred ca asta se va intampla in final, va fi o scadere continua in sondaje si cele doua componente vor gasi un pretext sau una dintre ele va gasi un pretext sa se retraga. De aia am spus adeseori si sustin in continuare ca nu vom avea USL pe buletinul de vot”, a declarat fostul consilier prezidential la RFI.

„Teoretic, sigur ca ar putea sa intinda o mana (liberalilor-n.r.). Problema e ca in 2013 nu cred ca o coalitie cu liberalii va fi o coalitie care sa duca la o majoritate calificata. Eu cred ca 2012 va fi ratat din punct de vedere al revizuirii Constitutiei. Mai ramane 2013, dar depinde ce coalitie o sa ai la guvernare, ca daca ai iar o coalitie fragila de 50%, nici 2013 nu va fi anul revizuirii Constitutiei. Deci eu cred ca inevitabil 2013 va aduce doua partide mai mari la guvernare, o coalitie larga de genul PSD-PDL si probabil alt partid mai mic, probabil UNPR, daca va intra in Parlament, dar in orice caz, trebuie o coalitie stabila si cu cat mai putini actori, pentru ca altfel iarasi va fi blocaj anul viitor pe revizuirea Constitutiei”, a spus Lazaroiu.

author avatar
National
190 afisari

2 COMENTARII

  1. S-o crezi matale, tataie,( ca o sa se destrame USL-ul) bagi fitile ca sa ametesti poporul asta si asa blestemat de soarta. I-a mai du-te draculului cu „previziunile”, tale, ne-am saturat de chiori, vrajitori si vrajitoare… Deasteapta-te rodmane, din somul cel de moarte……”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger