AcasăNewsLazaroiu, scarbit de „zdrentele” din politica

Lazaroiu, scarbit de „zdrentele” din politica

Sebastian Lazaroiu

Scena politica romaneasca este plina de „carpe” . O spune, cu subiect si predicat, Sebastian Lazaroiu, care-i acuza pe actualii alesi ca sunt lipsiti de convingeri.

Sebastian Lazaroiu sustine ca politicienii nostri sunt mediocri si lipsiti de curaj

„Liberalii sunt loseri nefericiti, se ascund in spatele unei gogosi. Pesedistii – prea infometati, fara directie, manipulabili. Udemeristii sunt niste romanasi inveliti in drapelul Ungariei, cu exceptia lui Marko Bela si inca vreo cativa, iar pedelistii sunt lipsiti de viziune si curaj”. Asa i-a caracterizat fostul ministru al Muncii pe politicienii romani, mentionand ca, in mare parte, acestia sunt doar mediocri.

„In politica se presupune ca ai de a face cu lideri si cand colo te intalnesti cu niste soldatei de plastelina. (…) Sunt incapabili sa genereze subiecte. In cel mai bun caz scot cate o glumita scremuta”, a mai afirmat Lazaroiu, care se declara totusi „hipnotizat de politica”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
491 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cap de lista al zdrentelor din politica, scarbaloiu este de mult un limax portocaliu aflat la picioarele stapanului, care, milos din fire numai pentru sluga, ii mai arunca in scarba osciore de ros din bani de furat.Gangav, pentru ca schimonoseste limba natala, da pe gura ce scoate seful lui pe basau.Hai siktirescu ma sluga ordinare, lasa-ne cu damfurile si ragaielile tale de neam prost ca ne produci voma si nu mai avem bani de alta mancare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger