AcasăNewsLazaroiu: "Regionalizarea se va face oricum pana in 2012!"

Lazaroiu: „Regionalizarea se va face oricum pana in 2012!”

„Eu cred ca regionalizarea se va face pana la alegerile locale din 2012. Reorganizarea are doua aspecte importante: unul legat de decupajul judetelor, mai mari, mai mici si altul, mult mai important, care mi-a atras atentia inca de la inceput, cel legat de descentralizare”, a declarat Sebastian Lazaroiu.

Intrebat duminica de realizatorii emisiunii „Romania politica”, de la Realitatea TV, cum se va face reorganizarea in conditiile in care UDMR a decis sambata in Consiliul Reprezentantilor Unionali sa solicite partenerilor de guvernare amanarea discutiilor pe aceasta tema pana dupa alegeri, Lazaroiu, fost consilier prezidential si actual ministru al Muncii a fost cat se poate de ferm: „Regionalizarea se va face oricum pana in 2012!”.

„Se poate incepe cu a doua componenta, cu cea a descentralizarii. Nimeni nu s-a opus descentralizarii.” a subliniat Lazaroiu, fostul strateg politic de la Cotroceni. „UDMR spune asta din 1990: vrem autonomie locala,vrem autoritate la primarii! UDMR e campionul descentralizarii. Ei au fost injurati de toti romanii ca vor descentralizare, pentru ca s-a pus problema emotional, s-a vorbit de Tinutul Secuiesc”.

 

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger