AcasăNewsLazaroiu profeteste o noua alianta PDL - PSD

Lazaroiu profeteste o noua alianta PDL – PSD

Sebastian Lazaroiu crede intr-un alt mariaj PDL – PSD. Nu acum, ci in 2013, cand cele doua partide vor fi “mai curate”.

Sebastian Lazaroiu zice ca PDL si PSD isi vor uni din nou destinele, dupa alegeri

Cum Lazaroiu tine sa precizeze din start ca anuntul “nu e o fumigena”, rezulta in mod logic ca DNA va “despaduchea” pana atunci PDL si PSD, aducandu-le la stadiul de “partide curate”. O misiune cam politica pentru DNA, dar efectuata cu gandul la “obiectivul esential” al Romaniei, respectiv revizuirea Constitutiei, operatiune despre care Lazaroiu spune ca se poate face in 2013, “cu conditia sa ai primele doua partide in coalitie”. Fostul consilier prezidential explica si de ce PDL si PSD au ratat acest inalt tel la prima lor incercare maritala: “In 2009 era an electoral. Oamenii care erau in cele doua partide nu se uitau spre viitor. O reforma a Constitutiei nu poti sa o faci cu aceleasi figuri. Dar uite ca DNA se mai ocupa de partide, partidele mai fac curatenie in partide”.

In ceea ce priveste reincalzirea amorului PDL-PSD, Lazaroiu spune ca va avea loc dupa ce USL, care “nu are cum sa ia 50%”, va ajunge iar, cu pesedisti cu tot, in opozitie.

author avatar
Simona Badulescu
241 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este foarte grav ce se intampla cu bugetarii! Voiculescu atrage atentia: In mod evident, Ordonanta Guvernului care amana plata drepturilor salariale pana in 2016 este neconstitutionala. Termenul este excesiv si lipseste de continut deciziile instantelor judecatoresti. De altfel,Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger