AcasăNewsLazaroiu: Ponta si-a vandut colegii pe sondaje

Lazaroiu: Ponta si-a vandut colegii pe sondaje

Dupa ce si-au spus vorbe grele de-a lungul timpului, Victor Ponta si Sebastian Lazaroiu au trecut, mai nou, in etapa dezvaluirilor.

Sebastian Lazaroiu ar fi dat sondajele Aliantei D.A ca sa obtina informatii despre adversari

Adversari declarati, Victor Ponta si Sebastian Lazaroiu si-au demonstrat din plin calitatile de “sifonari”. Cei doi politicieni s-au apucat sa se toarne unul pe celalalt, strategia dovedindu-se, in final, daunatoare pentru amandoi.

Ba pe-a ma-tii!

Victor Ponta este acuzat ca si-a trurnat colegii

“Sebastian Lazaroiu ii oferea lui Adrian Nastase date confidentiale din curtea Aliantei D.A”, a aruncat Ponta prima piatra. „Da, acum, dupa atat timp, pot sa recunosc. Si domnul Victor Ponta stie, pentru ca el a intermediat. El era persoana de legatura. De fapt, era un fel de schimb. Eu ii dadeam sondaje confidentiale ale Aliantei D.A. care ajungeau la Adrian Nastase. El mi-a dat dosarele tuturor pesedistilor cu afaceri necurate, pe care le avea de pe vremea cand era seful corpului de control. Multe au si aparut in presa vremii. Altele, inca nici acum. Asa a inceput o frumoasa si lunga prietenie intre mine si domnul Ponta”, a venit rapid si replica lui Lazaroiu. Luat imediat la intrebari, liderul social-democrat a lasat-o mai moale cu tonul acuzator, balmajind ceva legat de inteligenta ziaristilor: „Lazaroiu ii crede prosti pe jurnalisti, dar greseste cand se bazeaza pe asta facand tot felul de afirmatii, pentru ca oamenii sunt mai destepti decat crede Lazaroiu”.

Au facut remiza

Mai mult sau mai putin destupati la minte decat jurnalistii, o parte dintre pesedisti au ramas totusi cu inima indoita, pe la colturi vorbindu-se deja despre “vocatia de tradator” a lui Ponta. Interesant este ca nici Lazaroiu nu a iesit prea bine din aceasta confruntare, senatorul PDL Radu Berceanu criticandu-l pentru faptul ca s-a jucat cu sondajele partidului. „Domnul Lazaroiu declara ca vindea sau facea schimburi in natura cu sondajele noastre ca sa aiba nu stiu ce informatii. Este un lucru foarte in neregula si recunoaste ca facea chestiuni care nu cred ca sunt de natura sa-i faca cinste. (…) Nu inseamna ca, daca ai acces la niste sondaje care erau platite, realizate de o parte, tu poti sa le vinzi la altii sau sa le schimbi pe altceva”, a precizat Berceanu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger