AcasăNewsLazaroiu: Ponta este “o dara urat mirositoare”

Lazaroiu: Ponta este “o dara urat mirositoare”

Sebastian Lazaroiu il desfiinteaza pe Victor Ponta

Cind vine vorba de jigniri, imaginatia politicienilor damboviteni nu are limite. O demonstreaza si nou venitul in domeniu, Sebastian Lazaroiu.

Sebastian Lazaroiu il desfiinteaza pe Victor Ponta

Lazaroiu sustine ca-i este si lehamite sa mai vorbeasca despre Victor Ponta, dar gaseste resursele necesare pentru a-l califica pe liderul PSD drept “un fanfaron care nu va ajunge niciodata prim-ministru” si un om care “intoxica spatiul public cu prezenta sa”. Vinovat de poluarea spatiului politic nu este insa Ponta, ci “genitorul sau politic, Adrian Nastase”, caruia Lazaroiu ii recunoaste lucrurile bune facute in mandatul de premier, dar ii reproseaza “lasarea in urma a doua dare urat mirositoare: un sistem de justitie controlat si corupt si pe Victor Ponta”. “La cea de a doua va trebui sa ne mai tinem de nas inca un an de zile. Pe urma scapam”, a conchis Lazaroiu. Imun la proorocirea adversarului sau politic, Victor Ponta este preocupat in aceste zile cu un “recensamant” intern, menit sa-i arate pe cati pesedisti se poate cu adevarat baza in cazul unei incaierari intre taberele interne.

Victor Ponta

Conform unor voci pesediste, interesul actualului lider s-a declansat dupa ce a constatat ca Ion Iliescu nu conteneste sa-i acuze tineretea, iar mai nou si anunta ca, personal, l-ar prefera ca premier pe Adrian Nastase.

author avatar
Simona Badulescu
191 afisari

1 COMENTARIU

  1. lazarescu asta este o rama portocalie transformata in omida urat mirositoare si sulfuroasa, din cauza asta este si gangav.Rade ciob de oala sparta.Numai un chior nu vede cum ii lucesc ochii omodei dupa bani de furat aruncati in scarba de stapan.Mai taci din clanta ca stropesti teleobiectivele cu otrava puturoasa, mai omida, mai molie gangava.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger