AcasăNewsLazaroiu, lui Antonescu: Nu ai trecut evaluarea privind stabilitatea mintala

Lazaroiu, lui Antonescu: Nu ai trecut evaluarea privind stabilitatea mintala

Sebastian Lazaroiu

Sebastian Lazaroiu l-a atacat dur pe Crin Antonescu, spunand despre acesta ca nu a trecut o minima „evaluare privind stabilitatea mintala” motiv pentru care „delireaza” iar.

Sebastian Lazaroiu

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a comentat prestatia pe care presedintele interimar Crin Antonescu a avut in cadrul unui interviu, acesta fiind sigur ca seful statului „delireaza” deoarece nu a trecut o minima „evaluare privind stabilitatea mintala”.

„Antonescu delireaza iarasi. A gasit explicatia pentru sprijinul Germaniei si SUA pentru Basescu. Cica mish-mash-uri sau asa ceva. El e pregatit sa fie partener nu seful unei colonii. Chipurile… Crin, de ce nu spui public ce mesaj ti-a dat Gordon. Vrei sa rezum eu? <<Fuck off, kid!>> Cand o sa intelegi ca nu ai trecut o minima evaluare privind stabilitatea mintala?”, a scris Sebastian Lazaroiu pe contul sau de Facebook.

Acesta a adaugat ca presedintele interimar stie ca indata va pleca de la Cotroceni, motiv pentru care vrea sa ii schimbe pe sefii de la Justitie, astfel incat sa scape de inchisoare.

„Pucistul recunoaste ca nu mai are decat un singur obiectiv inainte sa spele putina. Sa schimbe ministrul justitiei si apoi Procurorul General si seful DNA. Adica: am facut-o de oaie, macar sa scapam de inchisoare. Tu, in mod special, Crin, nu vei avea sansa sa stai intr-o inchisoare. Tu trebuie sa stai cu cei ca tine”, a mai scris el.

Dat fiind „delirul” sefului interimar, Sebastian Lazaroiu este de parere ca acesta trebuie sa se opreasca, motiv pentru care il indeamna sa ia o pauza.

„Crin: Ne fura ungurii Ardealul! Din cauza lui Orban si Basescu. Asa e, puiule. Have some rest!”, a mai postat fostul consilier prezidential.

author avatar
Ionut Zgimbau
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger