AcasăNewsLazaroiu: "Iohannis vrea sa faca din partidele politice niste fiinte angelice"

Lazaroiu: „Iohannis vrea sa faca din partidele politice niste fiinte angelice”

Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, a atacat ultimele actiuni care l-au avut in prim plan pe Klaus Iohannis, actualul sef de stat.

Printre altele, Lazaroiu sustine ca „Iohannis vrea sa-si anuleze propriul potential de dihonie si sa manevreze parghiile puterii, retras in culise”.

Intr-un material postat pe revista22.ro si semnat de fostul consilier prezidential, Lazaroiu anunta ca „Iohannis vrea sa faca din partidele politice niste fiinte angelice care danseaza gratios si armonios in Olimp”.

Lazaroiu este de parere ca scenariul pe care mizeaza actualul presedinte al Romaniei „l-ar putea costa scump, inclusiv un nou mandat la Cotroceni”.

Fostul consilier prezidential spune ca Iohannis greseste pentru ca „este posibil ca, la alegerile din 2019, oamenii sa-si aminteasca despre el ca despre un deus otiosus. Si nici partidele nu par sa asculte de presedinte. Acestea mimeaza dialogul si nu sunt dispuse sa faca intelegeri responsabile”.

In plus, Lazaroiu este convins ca „incapabil sa opreasca spirala populismului in 2016, Iohannis se va trezi, nu mai tarziu de 2018, raspunzator peste o vistierie plina cu bani imprumutati, moment in care guvernul sau va fi nevoit sa treaca la reducerea cheltuielilor. Or, cum ne arata deja istoria recenta, cand treci la taiere de cheltuieli, numai unitate si armonie nu vei avea in tara”.

author avatar
Cristi Ionita
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger