AcasăNewsLazaroiu i-a aratat-o pe “Alba ca Zapada” lui Basescu

Lazaroiu i-a aratat-o pe “Alba ca Zapada” lui Basescu

Sebastian Lazaroiu se simte bine doar langa Alba ca Zapada

Perioada petrecuta cu Sebastian Lazaroiu pe post de consilier a fost suficienta pentru ca  presedintele Traian Basescu sa contracteze virusul “Alba ca Zapada”.

Sebastian Lazaroiu se simte bine doar langa Alba ca Zapada

Sindromul “Alba ca Zapada” afecteaza din ce in ce mai multi politicieni din Romania. Initial s-a plecat de la o nevinovata ghicitoare electorala, spusa de Sebastian Lazaroiu, din care mai facea parte si “Scufita Rosie” sau “Fata cu chibriturile”. In prezent insa, fenomenul a luat amploare. Pe principiul “azi o vedem si nu e”, ministrul Muncii ne explica ori de cate ori are ocazia ca “Alba ca Zapada” exista, doar ca noi, muritorii de rand, nu avem capacitatea sa o vedem. Ca ea se arata doar fetelor luminate al politicii o demonstreaza si cea mai recenta declaratie a presedintelui Traian Basescu.

Chestionat pe tema de tinerii din PDL (nici ei nu au reusit sa o vada inca!), seful statului a confirmat ca a cunoscut-o pe “Alba ca Zapada” (probabil Lazaroiu i-a inlesnit intalnirea),  ba chiar i-a facut si o scurta caracterizare. „Vreau sa va dau un raspuns cert. Raspunsul este: Da (am intalnit-o – n.r)  Va pot spune si cum este Alba ca Zapada. Este SmartRight”, a afirmat cu convingere presedintele Traian Basescu.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger