AcasăNewsLazaroiu: Gordon se intalneste cu Antonescu si Ponta ca sa vada pucistii...

Lazaroiu: Gordon se intalneste cu Antonescu si Ponta ca sa vada pucistii de catifea

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, a comentat pe tema discutiei emisarului american Philip Gordon cu Victor Ponta si Crin Antonescu, anuntand ca acesta se intalneste cu cei doi doar pentru a vedea cum arata „pucistii de catifea”.

Sebastian Lazaroiu, consilierul presedintelui Traian Basescu, i-a atacat, luni, prin intermediul unui site de socializare pe Crin Antonescu si Victor Ponta, anuntand ca emisarul american Philip Gordon a dorit sa se intalneasca cu acestia doar din curiozitate, pentru a vedea cum arata niste „pucisti de catifea”.

„Philip Gordon se intalneste prima oara, asa cum e normal, cu reprezentantul legitim dupa care cu pucistii. Bine, probabil cu Ponta si Antonescu se intalneste mai mult de curiozitate. Sa vada cum arata niste „pucisti de catifea”. Pana acum nu au vazut decat pucisti in uniforma in America de Sud”, a postat acesta pe Facebook.

Asistentul secretarului de stat american Hillary Clinton, Philip H. Gordon, se afla intr-o vizita oficiala in Romania cu scopul de a se intalni cu presedintele suspendat Traian Basescu, seful interimar al statului, Crin Antonescu, si premierul Victor Ponta. Scopul vizitei este acela de a „a discuta despre ingrijorarea Statelor Unite in legatura cu ultimele actiuni guvernamentale care ameninta separarea democratica a puterilor in stat si slabesc independenta institutiilor statului”, anunta realitatea.net.

Ulterior, dupa intalnirile cu demnitarii romani, acesta va discuta si cu membri ai societatii civile si ai comunitatii de afaceri.

author avatar
Ionut Zgimbau
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger