AcasăNewsLazaroiu face casting de premieri uselisti

Lazaroiu face casting de premieri uselisti

Sebastian Lazaroiu tine cu tot dinadinsul sa-i incaiere pe uselisti

Convins ca Victor Ponta ”e un pion care si-a jucat cartea prost si va iesi din schema”, Sebastian Lazaroiu face inventarul posibililor premieri pesedisti.

Sebastian Lazaroiu tine cu tot dinadinsul sa-i incaiere pe uselisti

Liviu Dragnea, Mircea Geoana si Miron Mitrea sunt cei trei social-democrati despre care consilierul prezidential spune ca l-ar putea contracandida cu succes pe liderul Ponta, in cursa pentru nominalizarea viitorului prim-ministru. Odata cu enumerarea respectivilor, Lazaroiu mai sustine ca Dragnea ”este interesat” de o asemenea numire, Geoana este avantajat de ”bunele relatii pe care le are cu SUA, Germania si Bruxelles”, iar Mitrea intra in schema deoarece ”a stat pe langa un alt fost premier PSD – Adrian Nastase”.

Romania zboara din Europa daca USL va incerca din nou sa-l suspende pe Basescu

Dupa ce a dat in vileag premierii PSD, Lazaroiu a decretat ca o noua suspendare a lui Traian Basescu va sterge Romania de pe harta Europei, data fiind ”atmosfera la Bruxelles si la Washington”. Concret, consilierul prezidential afirma ca, intr-un asemenea caz, ar trebui sa ne asteptam ca SUA sa renunte la parteneriatul strategic, iar UE sa ne suspende dreptul de vot (gest echivalent cu scoaterea noastra din Uniune). ”Dupa-aia, Dumnezeu cu mila, suntem o tara din Asia, nu mai suntem o tara europeana”, conchide Lazaroiu.

author avatar
Simona Badulescu
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger