AcasăNewsLazaroiu baga batu-ntre zabrele la Oprescu si Antonescu

Lazaroiu baga batu-ntre zabrele la Oprescu si Antonescu

Iesirile la rampa ale ministrului Muncii, Sebastian Lazaroiu, confirma zvonurile care-l dau drept viitorul prezidentiabil al PDL.

Sebastian Lazaroiu si-a mitraliat posibilii contracandidati

De cand a fost instalat in fruntea Ministerului Muncii, Sebastian Lazaroiu a  lasat-o mai moale cu teoria si analiza si a inceput sa se comporte ca un politician cu acte in regula.  In plus, fostul consilier prezidential a inceput sa-si intensifice atacurile la adresa principalilor aspiranti la prima functie in stat: Sorin Oprescu si Crin Antonescu.

Oprescu, mai slab decat crede lumea

In opinia lui Lazaroiu, Sorin Oprescu ar putea pierde functia de primar general in 2012

Pentru un inceput modest, aplicad principiul „scopul scuza mijloacele”, ministrul Muncii a bagat si el o mica intriga intre liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, sustinand ca PSD este gata sa-l sustina pe Sorin Oprescu in cursa pentru  Cotroceni. Un Oprescu despre care Lazaroiu sustine ca poate pierde localele din 2012: „Sunt deja doi candidati care il pot invinge pe Oprescu la viitoarele alegeri: Prigoana si Piedone. Oprescu sta bine in sondaje, dar eu n-as dormi linistit daca as fi in locul lui. Mai ales daca va candida pentru Bucuresti-Ilfov. Oprescu e speranta PSD pentru prezidentialele din 2014. Nu stiu daca Crin Antonescu stie, dar i-o spun eu acum.

L-ar „reabilita” pe Antonescu

Crin Antonescu s-a grabit sa-i intoarca amabilitatile actualului ministru al Muncii

Desi a considerat ca este de datoria lui sa-l averitizeze pe liderul liberal ca fratii pesedisti ii pregatesc o surpriza nu tocmai placuta, Lazaroiu are mari dubii ca mesajul va fi receptat corect. „Antonescu e prea absent ca sa isi dea seama de asta. Traieste in lumea lui confortabila. Nu vreau sa-l deranjez”, a declarat fostul consilier prezidential, sustinand ca presedintele PNL se afla intr-o situatie clasica „de somaj mascat”.  „Ma refer la oameni platiti regese, dar degeaba pe care nu ii contabilizam la somerii inregistrati. O sa il invit pe Crin Antonescu in unul din programele noastre de reabilitare a dependentilor”, a conchis Sebastian Lazaroiu.

Antonescu: Lazaroiu un politruc

Comentariile ministrului Muncii au atins coarda sensibila a liderului liberal, care s-a grabit sa-i dea acestuia o replica pe masura. “Sebastian Lazaroiu este un politruc marunt care a fost rasplatit in mod aberant cu functia de ministru al Muncii, de care acesta nu se ocupa niciodata”, a declarat Crin Antonescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger