AcasăNewsLazaroiu acuza: Primarii USL, 63% in topul fraudelor la acordarea ajutoarelor sociale

Lazaroiu acuza: Primarii USL, 63% in topul fraudelor la acordarea ajutoarelor sociale

Foto: Antena3

Acuzatii dure din partea ministrului Muncii, Sebastian Lazaroiu, la adresa primarilor PSD si PNL. Lazaroiu sustine ca 63% din dosarele false pentru acordarea ajutoarelor sociale au fost intocmite de primarii USL. Ministrul recunoaste ca acestia sunt urmati in top de primarii PDL, cu 28% din dosarele false si cei ai PC, cu 5%.

Foto: Antena3

Statul nu controleaza cum se dau acesti bani

„Am o veste buna pentru USL: au 63% in sondaj. Dar am si o veste proasta: au 63% din totalul fraudelor„, a declarat Sebastian Lazaroiu, potrivit Realitatea TV. El a precizat ca, in urma centralizarii datelor, s-a constatat ca din cele aproape 1.200 de dosare fraudate, 32% sunt din primarii ale PSD, 26% din primarii ale PNL, 5% din primarii ale PC si 28%, ale PDL.
„O sa spuneti ca este o campanie, dar la ajutoarele de incalzire 32% din fraude apartin PSD, 25% PNL, 3% PC si 26% PDL. Deci, USL are 60%. Noi cheltuim 14 miliarde anual pe asistenta socială. Ceea ce vreau sa va spun cu toata responsabilitatea este ca statul aproape nu controleaza cum se dau acesti bani”, a declarat Lazaroiu.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger