AcasăNewsLazar si-a depus candidatura pentru al doilea mandat

Lazar si-a depus candidatura pentru al doilea mandat

La cateva zile de cand anunta ca aspira la o continuare a activitatii sale in fruntea Ministerului Public, Augustin Lazar si-a oficializat intentia de a obtine un al doilea mandat de procuror general.

Prezent la CSM, Lazar a anuntat presa ca in cursul acestei zile a facut acest pas, convins ca „Minsterul Public are nevoie de stabilitate, de continuarea rezultatelor pozitive pe care le-a obtinut in ultima perioada”. Totodata, actualul procuror general a lasat sa se inteleaga ca a decis sa se inscrie la procedura de selectie pentru sefia Ministerului Public, in ciuda faptului ca, isi amintesc foarte multi, ministrul Justitiei i-a cerut revocarea din aceasta functie, „avand in vedere si asteptarile colegilor nostri (…) pentru a continua o activitate pozitiva in Ministerul Public impreuna”.

163 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pe tarcea,lazar,danilet,stanciu nu-i testeaza nimeni sa vada daca mai au judecata normala,pentru ca odata cu aparitiile si comentariile acestora in fata publicului se observa ca au grave deviatii si suferinte la tartacuta.Doamne fereste sa te afli in fata unei asa onorante curti de judecata caci vor da verdicte dupa cum au visat cu o noapte in urma sau poate sa fie si verdicte dupa cum ti-ai cumparat libertatea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger