AcasăNewsLazar: proiectele de acte normative facute in graba sunt de natura sa...

Lazar: proiectele de acte normative facute in graba sunt de natura sa afecteze dosarele in curs

Augustin Lazăr şi Bogdan Despescu îşi ţin greu oamenii în frâu

Pe fondul adoptarii, in sedinta de luni a Executivului, a ordonantei de urgenta pe legile Justitiei, in acord cu recomandari venite de la Comisia de la Venetia, din cate au anuntat oficialii guvernamentali, procurorul general a adus in discutie marile dosare instrumentate de Ministerul Public, pe care il conduce.

„Din pacate, proiectele de acte normative care sunt facute in graba sunt de natura sa afecteze dosarele care sunt in curs, de exemplu, marile dosare care sunt pe rolul Ministerului Public si sunt foarte bine cunoscute acestea”, a sustinut Lazar.

Procurorul general a exemplificat aducand in discutie dosarele aflate pe rolul parchetelor militare. „Au fost concentrate resursele umane prin delegare, aduse de la mai multe parchete pentru a rezolva dosare mari si complexe. Ei bine, in aceste situatii vor inceta delegarile pe functiile respective, iar colectivele care lucreaza in acest moment vor fi desfiintate. Va fi foarte dificil de imaginat cum vor putea fi finalizate aceste dosare, despre care toata lumea sustine ca dorim sa fie finalizate, ca Romania sa nu mai plateasca sume mari de bani in urma condamnarilor CEDO”, a mai declarat, luni, Augustin Lazar.

107 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger