AcasăNewsLavinia Sandru a demisionat din UNPR si se retrage din politica ...

Lavinia Sandru a demisionat din UNPR si se retrage din politica

Lavinia Sandru si-a anuntat, vineri, demisia din functia de vicepresedinte al UNPR si din formatiunea condusa de Gabriel Oprea, dar si retragerea din politica.

Sandru si-a motivat decizia de a parasi partidul prin faptul ca liderul UNPR nu a renegociat cu PSD colegiile pentru alegerile parlamentare din decembrie. Fostul vicepresedinte al Uniunii ii solicitase acest lucru, zilele trecute, prin intermediul unei scrisori. „Din pacate, Oprea a preferat sa taca. Nu a avut nicio reactie, onoarea de militar i-ar fi cerut sa iasa in fata si sa dea o explicatie. Daca nu a avut aceasta onoare o am eu si am demisionat din UNPR”, a declarat Lavinia Sandru, intr-o interventie telefonica la B1Tv.

Pe langa demisia din formatiunea al carei lider este Gabriel Oprea, fostul vicepresedinte al UNPR a anuntat ca se retrage din politica. „Ies din politica. In continuare imi voi face datoria fata de Romania, din afara politicii (…) veti vedea cum. Se poate face in multe feluri, fie cu un ONG, fie dintr-o alta perspectiva”, a afirmat Lavinia Sandru.

Citeste si: Sandru vrea capul lui Gabriel Oprea

751 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger