AcasăNewsLaurentiu Cazan, la Parchetul General: daca maine ar fi 10 august, as...

Laurentiu Cazan, la Parchetul General: daca maine ar fi 10 august, as lua aceleasi masuri

La o zi dupa ce a dat explicatii in fata Comisiei de Aparare din Senat, maiorul imputernicit in fruntea Jandarmeriei Capitalei s-a prezentat la Parchetul General.

Laurentiu Cazan a venit la Parchetul de pe langa Inalta Curte la cateva ore dupa ce Dan Mihai Chirica,  secretarul de stat pentru relatia cu prefectii din cadrul Ministerului de Interne, venise la randul sau in fata procurorilor, in aceeasi cauza in care cei doi au fost pusi sub acuzare, alaturi de alti doi sefi din cadrul Jandarmeriei.

Spre deosebire de Chirica, maiorul Cazan a stat de vorba cu reporterii, pana sa plece de la PG, raspunzand mai multor intrebari, inclusiv celei prin care un reporter a dorit sa stie daca se asteapta sa fie retinut in cazul de fata. „Categoric ca nu ma astept sa fiu retinut”, a replicat prompt seful Jandermeriei Bucuresti. Totodata, intrebat daca ar actiona la fel intr-o situatie similara celei vizate de ancheta aflata in desfasurare la Parchet, Cazan a dat urmatorul raspuns: „categoric, daca maine ar fi 10 august, as lua aceleasi masuri”, subliniind ceea ce spusese deunazi la Comisia parlamentara, si anume ca „s-a respectat legea ad litteram”, referitor la aprobarea ordinului de interventie, raortat la Legea 60.

Subliniind totodata ca are calitatea de suspect in cauza de fata, Laurentiu Cazan a dat asigurari publice ca, la momentul la care se vor incheia cercetarile, ca da mai multe detalii. „In momentul in care voi putea sa-mi explic pozitia (…) voi face acest lucru”, a promis oficialul Jandarmeriei.

Zilele trecute, Parchetul General anunta ca Laurentiu Cazan este suspectat de abuz in serviciu, participatie improprie la purtare abuziva in forma continuata, participatie improprie la fals intelectual, participatie improprie la uz de fals.

sursa foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari

2 COMENTARII

  1. Lipsa de frectie sau de spirt. Daca mitingul e ilegal, organul are toata acoperirea juridica. Bani de frectii. Mai bine tipaream manuale ca-s 2 copii la 1.Sau macar tipaream doar 1 si bine si bun si il puneam pe net de unde il luau sau il printau toți copii iar de bani cumparam eugenii la totii copii in scoli.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger