AcasăNewsLaura Codruța Kovesi s-a măritat în secret. Când a fost nunta, de...

Laura Codruța Kovesi s-a măritat în secret. Când a fost nunta, de fapt / „A fost o relație discretă, este un om extraordinar și foarte înțelegător”

Laura Codruța KovesiLaura Codruța Kovesi s-a măritat în secret. Când a fost nunta, de fapt / „A fost o relație discretă, este un om extraordinar și foarte înțelegător”

Laura Codruța Kovesi anunță că s-a căsătorit. Șefa Parchetului European a dezmințit totodată zvonurile apărute în presă, potrivit cărora ar fi căsătorită cu un fost ofițer SPP.

Kovesi s-a căsătorit în urmă cu mai mulți ani, imediat după ce și-a preluat mandatul de șefă a Parchetului European. Aceasta a oferit și câteva detalii despre soțul ei, într-un interviu pentru Spotmedia.

Laura Codruța Kovesi s-a căsătorit acum câțiva ani

„M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este român, prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, a fost o relație discretă, este un om extraordinar și foarte înțelegător”, a spus Kovesi, pentru Spotmedia.

În primăvara acestui an, au apărut informații conform cărora Kovesi s-a căsătorit, „în urmă cu câteva luni bune”, cu fostul ofițer ce-i fusese detașat de la SPP cât timp a fost la șefia DNA. Kovesi, în vârstă de 49 de ani, a comentat aceste zvonuri, despre care spune că o amuză câteodată.

„Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună pe subiectul ăsta. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e”, a mai spus Kovesi.

Laura Codruța Kovesi a fost timp de 6 ani procuror general al României, în perioada 2006-2012, apoi a fost procuror-șef al DNA (2013-2018). Din 2019, este procuror-șef european, cu un mandat de 7 ani.

author avatar
Andreea Vlad
882 afisari

8 COMENTARII

  1. Jigodia cu fatza de cal a venit in Rromania ca s-o scape pe panarama betziva M.Macovei…

    • Cand iti pune prajina asta cracii pe umeri o patrunzi cu pu la pana in buric. Da asta niste contre….!

  2. Pe domnul Codrut Kovesi l-a luat in casatorie un alt domn, casatoria efectuandu-se la luxemburg, stat care accepta casatoria intre persoane de acelasi sex!

  3. Pe penala asta cocotata la UE ca sa tina de sase la jafurile de miliarde,aflaram si noi aseara ca a fost ” dovedita nevinovata ” la ICCJ unde judecatorii mei au scos-o bazma curata.Te stie lumea ce hram porti,sanie cu zurgalai penali,sefa unitatilor de elita,care alaturi de Basinescu si mai apoi de Iohanus a infiintat si protejat,a instigat sa-si faca mendrele ” livada de Portocala ” intinsa pe tot cuprinsul Tarii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger