AcasăNewsLaura Bretan, invinsa in finala "America's Got Talent". Preferata publicului, o copila...

Laura Bretan, invinsa in finala „America’s Got Talent”. Preferata publicului, o copila in varsta de 12 ani (VIDEO)

Sezonul 11 al competitiei „America’s Got Talent” si-a aflat castigatoarea. Desi ne-am fi dorit sa aflam ca e vorba de Laura Bretan, copila extrem de talentata, nascuta dincolo de Ocean, intr-o familie de romani, votantii – care au avut ultimul cuvant- au decis altceva.

Desi vocea ei a impresionat juriul „America’s Got Talent”, inclusiv pe Simon Cowell, cunoscut pentru intransigenta sa, dar si publicul de peste Ocean, Laura Bretan, copila cu voce angelica si tonalitati de soprana nu a reusit sa obtina un numar suficient de voturi pentru a castiga marea finala. La fel cum s-a intamplat, in vara, la „Romanii au talent”.

Grace VanderWaal, in schimb, o pustoaica in varsta de 12 ani cu un timbru vcal total diferit de cel al Laurei, a fost preferata telespectatorilor americani, care au votata-o intr-un numar atta de mare, incat a fost desemnata marea castigatoare a premiului in valoare de un milion de dolari.

Finalista a actualului sezon al competitiei, Laura a ales sa interpreteze „O Mio Babbino Caro” – Puccini si a reusit sa aduca, o data in plus, uimire si emotie in randul ascultatorilor.

[youtube]O8eza26dQds[/youtube]

Chiar daca nu a castigat premiul, Laura a tinut sa le multumeasca, pe Facebook, tuturor celor care au votat-o.

In cazul in care sunteti curiosi sa o ascultati si pe marea castigatoare, aveti sansa sa o auziti in cele ce urmeaza si sa va formati o parere despre vocea lui Grace, despre care s-a anuntat ca, pe langa faptul ca le canta, si compune piese:

[youtube]XJhverj2RZQ[/youtube]

sursa foto: Facebook/Laura Bretan

author avatar
Cristina Stefan
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger