AcasăNewsLaszlo Tokes se leapada de colegii de Uniune

Laszlo Tokes se leapada de colegii de Uniune

Laszlo Tokes da de pamant cu udemeristii care s-au lepadat de el

Fostul presedinte de onoare al UDMR demisioneaza din Uniune. El acuza setea de putere a fostilor colegi si incercarea acestora de a pune bete-n roate Agentiei Nationale de Integritate.

Laszlo Tokes da de pamant cu udemeristii care s-au lepadat de el

“Este o situatie inacceptabila nu doar pentru mine, ci si pentru intreaga noastra comunitate maghiara din Transilvania, rusinata de comportamentul unor deputati UDMR care depun toate eforturile pentru a zadarnici activitatea ANI de verificare a averilor demnitarilor sau pe cea a procurorilor DNA”, detaliaza Laszlo Tokes in anuntul demisiei.

In plus, el ii acuza pe udemeristi ca participa la guvernare doar pentru satisfacerea intereselor personale: „Motivati de setea de putere, liderii UDMR au sacrificat universitatea noastra de stat maghiara, au preschimbat dezideratul autonomiei in posturi de directori si prefecti”. Ca sa puna la zid UDMR-ul, inainte de alegerile locale la care candideaza si partidul infiintat de el, Laszlo Tokes arunca asupra Uniunii anatema guvernarii pe timp de criza: “Fiind la guvernare de atata timp, poarta o buna parte din responsabilitate pentru falimentarea tarii, iar nota de plata au lasat-o in carca poporului”.

author avatar
Simona Badulescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger