AcasăNewsLaszlo Kover a ajuns in Romania

Laszlo Kover a ajuns in Romania

(foto: rtv)

Laszlo Kover, Presedintele Parlamentului ungar a ajuns, marti, in Romania.  Acesta va efectua o vizita neoficiala de cateva zile in Transilvania.

(foto: rtv)

Laszlo Kover, Presedintele Parlamentului ungar a ajuns, marti in Romania, desi presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Vasile Blaga, respectiv Roberta Anastase, ii adresasera o scrisoare in care apreciaza ca ar fi „utila” amanarea vizitei acestuia.

„Nu sunt aici pentru a discuta sau pentru a lua parte la înhumarea lui Nyiro Jozsef. Sunt ferm convins ca, dupa ce se vor termina alegerile administrative din Romania, apele se vor linisti si vom ajunge iar la relatiile pe care le-am avut cu fostul guvern din Romania”, a declarat acesta, citat de Realitatea TV, dupa ce a ajuns în tara.

Laszlo Kover a sosit in Romania cu scopul de a efectua, incepand de marti, o vizita neoficiala de cateva zile in Transilvania, in care se va implica in actiuni electorale ale Partidului Civic Maghiar, al carui presedinte de onoare este. Acesta se va deplasa prin diferite localitati, printre care si Sighisoara, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Salaj si Satu Mare.

author avatar
Ionut Zgimbau
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger