AcasăNewsLaszlo Borbely a anuntat modul in care refugiatii din Asia si Africa...

Laszlo Borbely a anuntat modul in care refugiatii din Asia si Africa vor ajunge in Romania

Laszlo Borbely, presedintele Comisiei de Politica Externe din Camera Deputatilor, a facut, marti, cateva declaratii extrem de interesante in legatura cu problema refugiatilor din Asia si Africa.

Printre altele, Borbely a tinut sa precizeze ca „Romania va primi 1.785 de refugiati, exact cat a anuntat domnul presedinte Klaus Iohannis„.

De asemenea, Borbely a anuntat ca „refugiatii vor ajunge in Romania in etape. Primii 300 vor ajunge la noi in luna noiembrie, iar apoi va mai veni cate un grup pe luna pana se va atinge cota amintita, de 1.785 de refugiati”.

Deputatul a mai spus ca refugiatii vor fi cazati in centrele deja amintite, dar exista posibilitatea ca ei sa fie cazati si in alte centre.

De altfel, reprezentantii Universitatii Bucuresti si cei ai Universitatii Politehnice din Bucuresti pun la dispozitie mai multe locuri de cazare pentru refugiati.

Nu in ultimul rand, Borbely a spus ca „in Parlament se va forma o comisie mixta care va dezbate probleme legate de migratie, azil si refugiati”.

author avatar
Cristi Ionita
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger