AcasăNewsLant uman in jurul Palatului Parlamentului

Lant uman in jurul Palatului Parlamentului

Sediul Legislativului a fost inconjurat, sambata seara, de cateva mii de oameni, din randul celor care au iesit in strada, in Capitala.

Dupa ce multi dintre ei si-au inceput ziua ducandu-si micutii in Piata Victoriei la ceea ce s-a considerat a fi tocmai un “protest al copiilor”- in care unii dintre cei mici au scandat “hotii”, iar altii au avut in manute pancarte cu diverse mesaje, pe care le-au inteles mai mult sau mai putin, in cursul dupa-amiezii protestatarii au ales sa iasa in strada, de aceasta data marsaluind de la Piata Victoriei inspre Romana, Universitate, catre Parlament, via Piata Unirii.

Cateva zeci de mii de oameni, de toate varstele, s-au indreptat masiv catre Palatul Parlamentului, cu intentia de a forma un lant uman in jurul cladirii Legislativului.

Grupul a fost deschis de purtatorii unei pancarte pe care sta scris “democratie, integritate, nu imunitate!”, iar dintre manifestanti nu lipsesc nici de aceasta data copiii, oamenii care au tricolorul pe umeri sau pancartele cu mesaje ce tin de OUG 13.

sursa foto: Antena 3

316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger