AcasăLady Gaga i-a adus iubitului o prietena care sa-i tina de urat...

Lady Gaga i-a adus iubitului o prietena care sa-i tina de urat cat ea e in turneu!

Pare greu de crezut, insa Lady Gaga i-a adus chiar ea acasa iubitului sau o prietena care sa ii tina companie cata vreme ea e plecata in tuneu! Pana sa va imaginati cine stie ce scenariu, va spunem ca e vorba de o pisica fara stapan, careia cantareata i-a gasit cel mai bun stapan!

Cum Lady Gaga stie ca partenerul ei de viata e mare iubitor de pisici, s-a gandit ca i-ar face o supriza daca i-ar aduce una care sa ii tina de urat in zilele in care ea e plecata in tunreu.

Zilele trecute, interpreta piesei „Born this way” adoptat o pisicuta, de care iubitul Taylor Kinney, starul din „Jurnalele vampirilor” s-a atasat instantaneu, potrivit Comntact Music. I-a gasit foarte repede si un nume noii sale prietene – Polly.

Multi ar spune ca Gaga i-a gasit, de fapt, iubitului ei un motiv sa mai stea pe acasa cat ea e in turneu. Nu de alta, dar cineva trebuie sa hraneasca pisica, nu-i asa?

Lady Gaga si Taylor Kinney formeaza un cuplu de aproape un an. S-au cunoscut la filmarile clipului solistei in varsta de 26 de ani, „You and I”, si de atunci au fost nedespartiti.

442 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger