AcasăLady Gaga, fara machiaj! Iti place cum arata?

Lady Gaga, fara machiaj! Iti place cum arata?

(foto: captura Daily Mail)

Lady Gaga a vrut sa le arate fanilor ca nu are probleme sa fie vazuta nemachiata si fara o pereche de ochelari de soare care sa o apere de obiectivele aparatelor foto ale paparazzilor mereu aflati pe urmele sale. Asa ca s-a pozat singura in oglinda si a postat imaginea pe Twitter!

(foto: captura Daily Mail)

Daca pana acum a lasat impresia ca nu poate sa stea nicio secunda fara machiaj si fara tinute cu totul iesite din tipare, Lady Gaga a mizat recent pe o imagine naturala, cu care sa isi surprinda admiratorii, dis de dimineata, la inceput de saptamana.

Asa ca a luat telefonul, s-a dus in fata oglinzii si si-a facut o poza. Ce a iesit, poate fi vazut in fotografia urcata de interpreta hitului „Paparazzi” pe contul ei de Twitter: Lady Gaga fara machiaj, cu parul strans intr-un coc si imbracata intr-un maiou care sta sa cada de pe ea. Singurul accesoriu ales de Gaga a fost un trandafir alb.

Instantanetul a fost insotit si de o urare adresata fanilor. „Va doresc o zi frumoasa”, a scris cantareata in varsta de 24 de ani, potrivit Daily Mail. Iti place cum arata Lady Gaga fara machiaj?

682 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger