AcasăNewsLacrimi și multă durere: Petrică Mîțu Stoian, condus pe ultimul drum. Sute...

Lacrimi și multă durere: Petrică Mîțu Stoian, condus pe ultimul drum. Sute de oameni și-au luat rămas bun de la artist – VIDEO

Lacrimi și multă durere: Petrică Mîțu Stoian, condus pe ultimul drum. Sute de oameni și-au luat rămas bun de la artist - VIDEO

Zi dureroasă pentru rudele și colegii de breaslă ai cunoscutului interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

E ziua marii despărțiri de omul Petrică Mîțu Stoian. Cea în care apreciatul solist de muzică populară, care a pierit la vârsta de 61 de ani, este condus pe ultimul drum. Sute de oameni au venit, miercuri, în fața Teatrului „Marin Sorescu” din Craiova, pentru a-și lua rămas bun de la Petrică Mîțu Stoian. Sicriul artistului a fost scos pe platoul din fața teatrului și așezat pe un catafalc, fiind oficiată o slujbă religioasă.

Solistul de muzică populară urmează să fie înmormântat în cimitirul Ungureni, din Craiova.

Lacrimi și multă durere: Petrică Mîțu Stoian, condus pe ultimul drum. Sute de oameni și-au luat rămas bun de la artist – VIDEO (sursa foto: cancan.ro)

Se așteaptă rezultatele cercetărilor

În timp ce surorile, colegii și apropiații plâng plecarea din această lume a omului și artistului Petrică Mîțu Stoian, se așteaptă ca ancheta deschisă după decesul acestuia să scoată la lumină condițiile care au dus la tragicul deznodământ. S-a aflat că înainte de a ajunge la spital, la Reșița, pentru că s-a simțit rău, artistul fusese la o clinică din Caraș Severin, pentru o procedură în camera hiperbară – VEZI AICI.

În cursul zilei de marți, 9 noiembrie, dintr-un comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița s-a aflat că „la data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracțiunea de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 1 Cod penal”.

S-a făcut și necropsia, însă oamenii legii nu au dat detalii cu privire la rezultatul acestei proceduri. „La data de de 8.11.2021, ca urmare sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală, prin Ordonanța nr. 2486/P/ 2021 a fost dispusă începerea urmăririi penale cu privire la posibila săvârșire a infracțiunii de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 1 Cod penal, constând în aceea că, la data de 6.11.2021, în jurul orei 20:00, în cadrul Secției de anestezie și terapie intensivă a Spitalului Județean de Urgență Reșița a decedat persoana vătămată Mîțu Petre.

La aceeași dată a fost dispusă administrarea mijlocului de probă al constatării medico- legale și s-a efectuat autopsia corpului neînsuflețit al persoanei vătămate Mîțu Petre, de către medicii legiști din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Caraș-Severin”.


280 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai da la fundatia asta din Resita de ce se face profit? Ca am auzit ca se plateste fiecare sedinta?
    Statul a donat nilioane de euro pentru o fundatie si ea face profit?

  2. Dumnezeu să-l ierte pe omul asta dar eu n-am auzit niciodată de el înainte de a muri. Asa mare „scula” a fost?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger