AcasăNewsLacrimi de durere pentru cântăreaţa de muzică populară Carmen Cornaci. L-au găsit...

Lacrimi de durere pentru cântăreaţa de muzică populară Carmen Cornaci. L-au găsit SPÂNZURAT!

ambulantaLacrimi de durere pentru cântăreaţa de muzică populară Carmen Cornaci. L-au găsit SPÂNZURAT!

Dramă în familia cântăreţei de muzică populară Carmen Cornaci. Soţul ei a fost găsit spânzurat. Cel care a făcut șocanta descoperire este unul dintre vecinii bărbatului.

Omul îşi făcea griji din cauză că soţul artistei nu mai răspundea la telefon, așa că a mers la casa acestuia pentru a verifica ce s-a întâmplat.

L-au găsit în pod, cu ştreangul în jurul gâtului

Bărbatul a fost găsit fără suflare, în podul casei, cu un ştreang în jurul gâtului. Vecinul a sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă şi unul de la Poliţie. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului găsit fără suflare.

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului. Potrivit medicului, decesul survenise în urmă cu câteva ore, astfel că manevrele de reanimare nu au fost cu succes.

Carmen Cornaci a confirmat nenorocirea

Carmen Cornaci a anunţat pe Facebook, că zvonul conform căruia soţul ei, în vârstă de 38 de ani, s-a sinucis, este adevărat.

Din păcate…e adevărat! Soţul meu a ales să ne vegheze din cer … nu cedcă ştiu să fac astfel de postări….

Vreau doar să mulţumesc pentru încurajări şi să vă anunţ că azi va fi depus la Capela Bisericii ” Buna Vestire” ) Primăverii, în spatele cofetăriei Rida unde vă aşteaptă să vă luaţi rămas bun până vineri, când, în jurul orei 13 va fi înmormântat la cimitirul Pacea lângă tatăl lui… Dumnezeu să îl ierte”, a postat Carmen Cornaci.

author avatar
Andrei Ștefan
882 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger