AcasăNewsLa un pas sa nasca in padurea Baneasa

La un pas sa nasca in padurea Baneasa

Cand incep o zi de lucru, politistii si salvatorii de la Ambulanta nu stiu niciodata ce ii asteapta in viitoarea tura. De cele mai multe ori, au parte de interventii contra cronometru, doar ca stiu mai mereu unde ii asteapta cei care au nevoie de ajutorul lor.

Nu la fel s-a intamplat si luni seara, cand au pornit in ajutorul unei femei insarcinate in 9 luni, care apucase sa apeleze 112 pentru a anunta ca se afla in zona padurii Baneasa si ca urmeaza sa nasca. Pana sa le dea, insa, oamenilor legii mai multe amanunte, care sa ii ajute sa ajunga la ea mai repede si sa o poata recupera, acumulatorul telefonului femeii s-a descarcat. Se intampla in jurul orei 18.30, din cate au anuntat reprezentantii Politiei Capitalei.

Fara sa stea pe ganduri, politisti ai Sectiei 2 si colegi de-ai lor de la Sectia 5 au pornit in cautarea femeii insarcinate, insotiti de echipaje de la ambulanta. Realizasera ca fiecare moment care trecea era foarte pretios si ca era musai sa dea de locul unde se afla gravida cat mai rapid posibil. Si au reusit sa o gaseasca pe viitoarea mamica, o tanara in varsta de 36 de ani. Totul, in jurul orei 19.

Femeia a primit ingrijiri medicale de la un echipaj de la salvare, inainte de a fi dusa la spital, unde a adus pe lume o fetita „perfect sanatoasa”, din cate au mai dezvaluit oamenii legii. Motivele pentru care se afla femeia in zona padurii respective sunt inca invaluite in mister.

author avatar
Andrei Coman
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger